Pop-up Restaurant: De Vleesch Lobby, Rotterdam

Pop-up Restaurant: De Vleesch Lobby, Rotterdam

De Vleesch Lobby: pop-up restaurant van de Vegetarische Slager

Vanuit Home Made Chefs kreeg ik een uitnodiging om te gaan lunchen bij het nieuwe pop-up restaurant van de Vegetarische Slager in Rotterdam: De Vleesch Lobby.
Zelf eten wij thuis meerdere keren per week vegetarisch, dus ik keek er naar uit om mij door de gerechten van Vegetarische Slager te laten inspireren.

Vega(n) gerechten met de bekende vleesvervangers van de Vegetarische Slager

Het menu van de Vleesch Lobby stond vol met lekkere opties die wij normaal kennen als ‘typische vleesgerechten’. Zo staat er bijvoorbeeld een burrito op de kaart die gebruik maakt van de Vegetarische Slager zijn Rul Gehackt & een Caeser Salad met daarin de Geroockte Spekjes en de Auf Wieder Schnitzel om het gebruikelijke vlees te vervangen.
Ook hier duidelijk volledig volgens de missie van de Vegetarische Slager: vleesliefhebbers laten beleven dat ze niets hoeven te missen qua smaak.

Zelf gingen mijn vriend en ik voor de verandering eens voor hetzelfde gerecht: de Bao Bun met Katsu Kipstuckjes. Dit is een bao bun die gebruik maakt van de Pluimfeestburger – één van de weinige producten van de Vegetarische Slager die ik nog niet eerder had geprobeerd – geserveerd met Japanse katsu saus, kimchi & rettich. Echt helemaal een gerechtje voor mij!
Het was misschien de eerste keer dat ik de Pluimfeestburger at, maar ik was gelijk helemaal om. Hij is lekker krokant, smaakvol en eindelijk eens niet taai of droog. De bao zelf was lekker luchtig en de verse kimchi maakte het helemaal af, echt een aanrader! Deze ga ik na sluiting van het pop-up restaurant zeker nog eens proberen na te maken.

Al helemaal nieuwsgierig geworden naar wat er verder precies allemaal te bestellen valt? Het menu kan je alvast hier bekijken.

Ook een hapje doen bij De Vleesch Lobby?

Tot en met 30 April 2022 kan je nog genieten van een heerlijke plantaardige hap bij De Vleesch Lobby op de Raampoortstaat 16 te Rotterdam.
Ze zijn alleen op zondag gesloten, en alle overige dagen open van 12:00 tot 20:00 uur, dus genoeg mogelijkheden om eens langs te gaan voor lunch of diner!

You might also enjoy

Ham & Cheese Hash Brown Waffles
Ham & Cheese Hash Brown Waffle

The 24th of August is National Waffle Day! So I thought I would change things up a bit, and create a savory breakfast waffle recipe for you guys!

Summer Strawberry Frozen Rosé
Strawberry Frosé

Have you ever had a Strawberry Frozen Rosé before? It’s the perfect cocktail to get you through the hot summer days! It only has a couple of

Home Made Chefs at Libelle Zomerweek
Cooking at Libelle Zomerweek

This year I had the honor to cook a full day, on stage, for Home Made Chefs at Dutch event: Libelle Zomerweek! Along with the help of Dutch tv-chef

Grilled Peach Salad
Grilled Peach & Burrata Salad

The days are getting longer, and the temperature is rising, so I thought the time was right to share a simple salad recipe! This dish is great as a

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Love to hear your thoughts, comment here.x
()
x
en_USEnglish